Code rood in het jeugdwerk

Beste ouders en leden

Vanaf vrijdag 23 oktober 2020 bevindt het jeugdwerk zich in code rood. Dit houdt strenge maatregelen in waarbij de +12-werking niet meer fysiek mag doorgaan, enkel nog digitaal. Voor de -12-werking is er weinig veranderd dan dat dezelfde algemene maatregelen gelden en dat de leiding ten allen tijden een mondmasker moeten dragen.

Voor uw en onze eigen veiligheid hebben wij besloten om dit trimester (tot eind november) geen fysieke activiteiten meer te organiseren voor de volledige werking. KSA stopt gelukkig niet wanneer de maatregelen verstrengen. Iedere ban doet zijn uiterste best om digitale alternatieven aan te bieden. Dit wil zeggen dat de activiteitenkalender, voorzien voor iedere ban apart, niet meer gevolgd wordt zoals vermeld in de boekjes, maar andere alternatieven wekelijks uitgewerkt worden. Om op de hoogte te blijven, raden wij u aan om onze Facebookpagina te volgen voor meer updates. Daar zal een overzicht verschijnen welke groep welke activiteit heeft en via welk medium. Ook proberen de verschillende bannen u op de hoogte te houden via de WhatsAppgroepen met duidelijkere instructies.

Voor verdere vragen mag u ons altijd een berichtje sturen of kunt u terecht op de site van KSA Nationaal (https://www.ksa.be/corona-start-werkjaar).

Wij hopen dat we de leden nog steeds een KSA-gevoel mogen geven, ondanks deze uitdagende tijden! Hopelijk tot snel!
De leiding