Griezeltocht & Avondmarkt: 20 november

Beste ouders, leden en sympathisanten

De dagen worden korten, de nachten langer. Om het optimale uit deze donkere tijden te halen, presenteert KSA Oostende zijn eerste Griezeltocht! Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes de omgeving van ’t Bosjoenk verkennen wanneer alle wondere beesten en verschijningen uit hun donker hoekje kruipen. De jongste bannen zullen eerst beginnen aan de tocht, altijd begeleid door enkele leiding, maar ouders zijn ook zeker welkom om mee te griezelen.

Zaterdag 20 november mag iedereen na de activiteit meegenieten van een avondmarkt georganiseerd door onze kersverse ouderraad! Zij voorzien braadworsten en een drankje zodat u voor de rest van de avond goed zit. Na de Griezeltocht staat een kindvriendelijke film klaar om te bekomen van al de adrenaline van onze spannende tocht! Heb je een griezelige outfit of een prachtig verkleedpak dat nog eens van onder het stof kan gehaald worden? Trek ze gerust aan en jaag de leiding de schrik op het lijf aan! 

Met het centje dat we hieruit zouden verdienen, hopen we ons kampmateriaal te kunnen uitbreiden. Heel veel materiaal geraakt door de jaren heen versleten en is ook aan vervanging toe. Met beter materiaal kunnen we onze leden alleen maar meer leuke activiteiten bezorgen, we hopen dan ook van u in grote getalen te mogen ontvangen!

Hopelijk tot dan!