Hongaarse avond 2020

De Zwervers en Jonghernieuwers van KSA Oostende, gaan deze zomer op buitenlands kamp naar Hongarije. Om dit te kunnen financieren organiseren wij een benefietavond vol plezier en genot! Op zaterdag 15 februari in Happy Dog Stene (Steensedijk 2, Oostende) kan u bij ons komen genieten van een avond vol lekker eten en drinken. Vanaf 18u30 bent u welkom.
Voor de prijs van 15 euro krijgt u een aperitief, hapjes, zelfgemaakte goulash en een heus dessertbuffet met koffie aangeboden. Voor kinderen tot 12 jaar vragen we 10 euro. Dit jaar werken we ook met een heus partyconcept waar we om de 60 minuten een nieuwe actie doorvoeren in onze bar. Twijfel dus zeker niet om jullie beste danspasjes mee te brengen, want we maken er nog een feestje van!

Heeft u nu al ongelofelijk veel zin gekregen om een avond zoals in Hongarije te beleven en ons te steunen? Dan kan u zich inschrijven door een mailtje te sturen naar: wannes@ksaoostende.be met vermelding van het aantal personen. Het bedrag kunt u over schrijven op volgende rekening: BE29 8334 2468 5464. Na het overschrijven van het bedrag zijn jullie definitief ingeschreven.

Wij hopen jullie alvast talrijk aanwezig te zien!