Kaas- en Wijnavond 2019

Beste KSA-ers, ouders en sympathisanten

Traditiegetrouw nodigen we jong en oud van harte uit op onze Kaas- en Wijnavond op zaterdag 28 september. Deze avond gaat door in Zaal Astrid te Oostende (Gentstraat 6).

We beginnen de avond om 18u30 met een viering waar we de nieuwe leid(st)ers officieel aanstellen in onze werking. Vanaf 19u30 begint dan de receptie waar we u een glaasje aanbieden om samen te klinken op het nieuwe werkjaar en dankbaar afscheid nemen van de oud-leiding. Tenslotte beginnen we aan de maaltijd en kunt u de hele avond genieten van lekkere kazen, verfrissende drankjes en gezellige muziek. In de loop van deze maaltijd worden de nieuwe leiding gedoopt, goede entertainment gegarandeerd!

Net als vorig jaren halen we onze kazen bij de Kaashoeve. Dit is een Oostendse boerderij die een assortiment kazen vervaardigt met verse, eigen hoevemelk. We vullen de lijst ook verder aan met echte klassieke zachte kazen.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar wannes@ksaoostende.be en het gepaste bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer: BE76 8334 2093 4695 of door het cash te betalen op één van de activiteiten aan onze leiding. De prijs bedraagt €12/persoon voor het kaasbuffet. Voor kinderen zijn er pannenkoeken verkrijgbaar aan €5.

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met de bondsleiding via het e-mailadres bondsleiding@ksaoostende.be

Alvast bedankt en tot op de Kaas- en Wijnavond!