Kaas- en wijnavond 2021

Ook dit jaar verwennen we jong en oud met een spetterende kaas - en wijnavond. Deze avond gaat door op zaterdag 25 september in zaal Astrid te Oostende (Gentstraat 6).

We beginnen om 18u30 met een bezinnend moment en de officiële voorstelling van de nieuwe leiders en leidsters. Vooraleer we aan tafel gaan, drinken we een glaasje ‘op het nieuwe werkjaar’ en nemen we dankbaar afscheid van de oud-leiding. Tenslotte beginnen we aan de maaltijd en kunt u de hele avond genieten van lekkere kazen, verfrissende drankjes en sfeervolle muziek. Een ideale gelegenheid voor een gezellige babbel met oude bekenden, en dé plaats om oude (KSA-) herinneringen boven te halen. In de loop van de avond wordt ook de nieuwe leiding gedoopt, en zij zorgen op die manier voor de nodige entertainment. Net als vorig jaar halen we onze kazen bij de Kaashoeve. Dit is een Oostendse boerderij die een assortiment kazen vervaardigt met eigen, verse hoevemelk. Maar dit jaar vullen we de lijst ook aan met enkele klassieke zachte kazen.


Inschrijven kan door een mail te sturen naar wannes@ksaoostende.be en het gepaste bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer BE76 8334 2093 4695, of door het geld cash te betalen en samen met het ingevulde strookje af te geven aan de leiding. De prijs bedraagt 12/persoon voor een kaasschotel. Voor kinderen zijn er pannenkoeken verkrijgbaar aan 5 (kinderaperitief, 2 pannenkoeken en een drankje inbegrepen).

Zijn er nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van de bondsleiding: Marie-Sophie Van Ingelghem ☎ 0493/ 60 05 43 Tuur Fouquet ☎ 0493/ 15 24 10.

Graag tot dan!