Kaas- & Wijnavond

Beste KSA-ers, ouders en sympathisanten

Met dit berichtje nodigen we u graag uit voor onze jaarlijkse Kaas- & Wijnavond. Dit jaar gaat deze fantastische avond door op 24 september in Zaal Astrid (Gentstraat 6). 

We beginnen de avond om 18u30 met de misviering waar de nieuwe leid(st)ers officiëel worden aangesteld. Vanaf 19u30 begint de receptie waar we een glaasje drinken op het nieuwe werkjaar en dankbaar afscheid nemen van de oud-leiding. Tenslotte beginnen we aan de maaltijd en kunt u de hele avond genieten van lekkere kazen, verfrissende drankjes en sfeervolle muziek. In de loop van de avond wordt ook de nieuwe leiding gedoopt, en zij zorgen op die manier voor de nodige entertainment.

Net als vorig jaar halen we onze kazen bij de Kaashoeve. Dit is een Oostendse boerderij die een assortiment kazen vervaardigt met eigen, verse hoevemelk. Maar dit jaar vullen we de lijst ook aan met enkele klassieke zachte kazen.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar tom@ksaoostende.be en het gepaste bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer BE76 8334 2093 4695 of door het geld cash te betalen. De prijs bedraagt €12/persoon voor een kaasschotel. Voor kinderen zijn er pannenkoeken verkrijgbaar aan €5 (kinderaperitief en 3 pannenkoeken inbegrepen).

Alvast bedankt en tot op de Kaas- & Wijnavond!