Startdag 2020

Hey allemaal! Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en Jos de Meeuw is alweer van de partij. Hij heeft dringend jullie hulp nodig, komen jullie een kijkje nemen?

We starten dit jaar (zoals elk jaar) met onze startdag! Gezien de omstandigheden zal dit natuurlijk wat anders dan anders lopen, lees zeker verder om te weten wanneer je waar verwacht wordt! Twijfel alleszins niet om eens langs te komen!

!! BELANGRIJK !!
We werken dit jaar met bubbels. Dit betekent dat elke bubbel op een ander moment aanwezig mag zijn op het Bosjoenk. Mondmaskers blijven verplicht vanaf 12 jaar!

  • 1ste - 2de leerjaar: 14u-15u
  • 3de – 4de leerjaar: 15u-16u
  • 5de – 6de leerjaar: 16u-17u
  • 1ste – 2de middelbaar: 17u-18u
  • 3de – 4de middelbaar: 18u-19u

De kinderen gaan mogen profiteren van een toffe activiteit terwijl de ouders kunnen genieten van een drankje. Het is de bedoeling dat je enkel aanwezig bent op het aangegeven uur voor iedereen zijn eigen veiligheid. Ouders die kinderen hebben over verschillende bubbels zullen zeker een tafel aangewezen krijgen waaraan ze kunnen blijven zitten.

De eerste activiteiten beginnen op 19 september om 14u. Meer info daarover in de boekjes. Met meer vragen over de werking van KSA kan u ons altijd bereiken op het nummer 0493/15 24 10 of via bondsleiding@ksaoostende.be
Alvast bedankt en tot binnenkort!