Startdag 2021

Een nieuw schooljaar staat voor de boeg en dat betekent ook dat het nieuwe KSA-jaar weer zal beginnen. Ons jaar wordt gelanceerd door een fantastische Startdag. Deze begint op 11 september om 14u tot 18u bij onze lokalen op het Bosjoenk.
 
Je KSA-avontuur kan je al beginnen vanaf 6 jaar. Tot de leeftijd van 16 jaar beleef je geweldige avonturen als gast. Daarna kan je altijd nog je avontuur verder zetten en je ervaring delen met jouw gasten als leider of leidster.

Kapitein Betty en haar vriendin Jos De meeuw waren op zoek naar de schat van Oostende tot ze plots overmeesterd werden door kapitein Zwartbaard! Achtervolg zwartbaard om hem dan zo te pakken te krijgen en uiteindelijk de schat te vinden! Laat je schminken, spring op de springkastelen, leer sjorren, ga een potje nagelen en nog veel meer! Wie weet kan jij helpen om Betty de schat te doen vinden. Deze hulp wordt natuurlijk beloond, iedereen krijgt een deel van de schat!
Voor de ouders zal de piratenbar ondertussen geopend zijn. Zo kan men in bubbel aan tafel wachten op uw zoon/dochter.
 
Geïnteresseerd? Twijfel niet en kom zeker eens langs bij ons op de Startdag om te proeven van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud!

De eerste activiteiten beginnen op 18 september om 14u. Meer info daarover in de boekjes. Met meer vragen over de werking van KSA kan u ons altijd bereiken op de nummers 0493/15 24 10, bondsleiding@ksaoostende.be
Alvast bedankt en tot binnenkort!