Startdag KSA Oostende 2019

Een nieuw schooljaar staat voor de boeg en dat betekent ook dat het nieuwe KSA-jaar weer zal beginnen. Ons jaar wordt gelanceerd door een fantastische Startdag. Deze begint op 14 september om 14u tot 17u op onze nieuwe locatie, HET BOSJOENK (Zinnialaan 1)!

Je KSA-avontuur kan je al beginnen vanaf 6 jaar. Tot de leeftijd van 16 jaar beleef je geweldige avonturen als gast. Daarna kan je altijd nog je avontuur verder zetten en je ervaring delen met jouw gasten als leider of leidster.

Jos de Meeuw zit in nesten, Fernand de Duif heeft al zijn eieren gestolen omdat hij de pest heeft aan meeuwen. Jos heeft onze hulp nodig om zijn eieren terug te vinden en terug met Fernand in vrede samen te leven.

Geïnteresseerd? Twijfel niet en kom zeker eens langs bij ons op de Startdag om te proeven van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud!

De eerste activiteiten beginnen op 21 september om 14u. Meer info daarover in de boekjes. Met meer vragen over de werking van KSA kan u ons altijd bereiken op het nummer 0493/15 24 10 of via bondsleiding@ksaoostende.be

Alvast bedankt en tot binnenkort!