Streekbierenavond en Voetbaltornooi

Beste ouders, vrienden en KSA-sympathisanten

We nodigen u van harte uit op onze streekbierenavond op zaterdag 22 april 2017. De Streekbierenavond vindt plaats op het Mispelplein vanf 16u. U zal daar niet alleen uw dorst kunnen lessen met verschillende streekbieren, maar ook uw honger kunnen stillen met lekkere braadworsten. Daarbovenop krijgt u nog eens live-entertainement gebracht door de beste amateurvoetballers van Oostende.

U kunt er al terecht vanaf de activiteiten van uw kinderen gedaan zijn. Naast het voetbaltoernooi zal er ook voldoende randanimatie zijn voor de kinderen. 


Voor het Voetbaltornooi kan je je inschrijven met een ploeg van 5 personen. Er mag één wisselspeler meekomen. De wedstrijden gaan door op de velden van het voormalige VGO. 
Inschrijven voor het voetbaltoernooi kost €15. Dit kan ter plaatse betaald worden of via overschrijving op BE76 8334 2093 4695 met duidelijke vermelding van ploegnaam en ‘Voetbaltoernooi’.
Inschrijven gebeurt door een mail te sturen naar Tom@ksaoostende.be waarin de ploegnaam en manier van betalen staat. Het Voetbaltoernooi start stipt om 16u.

Alvast bedankt en tot op de Streekbierenavond!