Update maatregelen coronavirus

Beste ouders en leden

We kunnen er niet meer omheen, het coronavirus heeft de wereld in zijn ban. Of het nu thuis les volgen is, een meeting via videochat of afstand houden in de winkel, iedereen doet zijn uiterste best om de maatregelen te volgen.

KSA is helaas de laatste week van het tweede trimester moeten stopgezet worden, alsook onze Vraagjes en Kraagjes en tal van andere activiteiten (vanuit KSA Noordzeegouw).

Wij hopen toch nog zo snel mogelijk onze werking te kunnen hervatten, mits mogelijk. Of het derde trimester direct van start kan gaan weten we niet, we kunnen enkel afwachten tot het terug veilig is onze werking te hervatten.

Houdt zeker onze Facebookpagina in de gaten voor mogelijke updates! Hou het veilig, hou afstand en zorg voor elkaar.


UPDATE (16/04)

Beste ouders en gasten

Jullie hebben het waarschijnlijk al vernomen, maar de maatregelen omtrent het coronavirus zijn vandaag verlengd. Voor ons betekent dit dat ALLE ACTIVITEITEN GEANNULEERD worden tot en met 3 MEI. Dat wil concreet zeggen dat de activiteiten op 25/04, 02/05 en Vraagjes & Kraagjes niet zullen doorgaan! De meeste trimesterboekjes zijn reeds digitaal doorgestuurd zodat jullie op de hoogte zijn van de activiteiten die later dit trimester plaatsvinden (www.ksaoostende.be/ledenboekjes). We hopen erop dat deze alsnog mogen doorgaan, maar uiteraard primeert de volksgezondheid! 

Daarnaast roepen we samen met Benjamin Dalle en de Vlaamse Jeugdraad op om geen overhaaste beslissingen te nemen voor de kampzomer. Door nu in ons kot te blijven, te luisteren naar het advies van virologen en verantwoorde keuzes te maken met het volledige jeugdwerk, blijven we hoopvol voor een schitterende kampzomer!

Hou jullie goed, hopelijk tot snel en we houden jullie op de hoogte. 


UPDATE (25/04)

Beste ouders en gasten

Via deze update willen we jullie op de hoogte brengen van het nieuws dat de ACTIVITEITEN zeker tot en met 18 MEI worden AFGELAST. Dit is gisteren beslist op de Nationale Veiligheidsraad. We vinden het uiteraard heel jammer dat onze werking in het derde trimester on hold is gezet, maar de volksgezondheid primeert!

Gisterenavond heeft de Nationale Veiligheidsraad ook meegedeeld dat er eind mei een uitspraak zal gedaan worden over het jeugdaanbod in de zomervakantie. We begrijpen dat het erg lastig is om nog langer in onzekerheid te leven, maar we willen toch benadrukken dat we hoopvol blijven voor een kampzomer.

Hou het veilig in jullie kot. We houden jullie op de hoogte!