Vraagjes & Kraagjes Jubileumeditie

KSA groet u!

Dit jaar is KSA Oostende Meeuwennest terug met een spetterend evenement. We nodigen u van harte uit op zaterdag 27 april 2019 op het Mispelplein.

Dit jaar is het feest! Waarom? De jongenswerking is dit jaar toe aan hun 90ste verjaardag! Maar die vieren niet alleen feest, de meisjeswerking is dit jaar namelijk aan hun 30ste verjaardag toe!

Om dit alles te vieren nodigen we u uit vanaf 15u op het Mispelplein voor ons festijn! Er zullen allerhande workshops, een taartbuffet en tal van andere activiteiten zijn!

Vanaf 17u beginnen we dan, net zoals vorig jaar met onze streekbierenavond. Hier kan de dorst gelest worden met keuze uit een breed gamma aan streekbieren. De honger kan ook gestild worden met onze lekkere braadworsten of een frituurhapje.

Vanaf 19u starten wij met onze quiz voor wie al graag een uitdaging aangaat of de kennis met vrienden en familie wilt toetsen. Dan is hier uw kans, we heten u graag welkom op onze quiz voor een gezellig potje hersengymnastiek met fantastische prijzen op het menu.

Hoe schrijf ik me in voor de quiz?
-> ploegen van 4 personen
-> 16 euro per ploeg (betalen cash de avond zelf)
-> inschrijven: mailen naar bondsleiding@ksaoostende.be

Link naar het Facebook-evenement